Over mij

Groen Licht staat voor inspiratie en groei. In beweging komen, ook al is het spannend. Deze naam heeft voor mij een actieve en positieve betekenis: jezelf toestaan om te doen wat jou drijft, wat jou gelukkig maakt.

In 2017 besloot ik zelf de sprong te wagen: na 10 jaar in vaste dienst nam ik ontslag uit mijn vaste baan als communicatieadviseur. Ik wist en voelde dat het tijd was voor iets anders. Wat de volgende stap zou zijn, wist ik toen nog niet. Een onzekere periode volgde, waarin onrust en vertrouwen elkaar continu afwisselden. In die periode verliet ik ook mijn geliefde stad Den Haag los, door te gaan wonen in het bos. In die prachtige omgeving kwam ik tot rust, herontdekte ik de kracht van de natuur en mijn eigen kracht. Het vertrouwen in het ‘niet weten’ hoe mijn pad eruit zou zien, groeide door mijn dagelijkse boswandelingen. En tijdens mijn eerste buitenworkshop ‘Kiemkracht’ kwam alles samen: mijn liefde voor werken met groepen, de natuur, fysieke beweging, spiritualiteit en creativiteit. Het besef ontstond: dit is wat ik wil doen: mensen helpen zich te verbinden met hun verlangen, wijsheid en kracht. Mensen verbinding te laten maken met hun essentie, erop te laten vertrouwen en ernaar te durven handelen.

Ons eigen, innerlijke kompas geeft ons de juiste richting aan.

We hebben het alleen te leren volgen.

Zo werk ik

Ik werk ervaringsgericht en combineer creativiteit, mindfulness en lichaamswerk in mijn training en coaching. Zo maak je opnieuw contact met jouw zintuigen, jouw innerlijke kompas. Tenslotte begint verandering niet (alleen) in je hoofd, maar ook in je lijf. Met mijn betrokkenheid, open en ontspannen houding weet ik snel een veilige en inspirerende omgeving te creëren. Hoofd, hart, lichaam én ziel zijn onderling met elkaar verbonden. Waar één dimensie in beweging komt, heeft dit effect op de andere lagen. Door deze verschillende dimensies te betrekken in mijn training en coaching, zet jij diepgaande verandering in gang. Daarom vormt deze filosofie de basis van Groen Licht.

De natuur is mijn
favoriete werkplek

Werkervaring

Naast mijn werk als trainer en (natuur)coach voor Groen Licht, werk ik met veel plezier voor de Universiteit Utrecht. Hier geef ik diverse softskills trainingen en coaching aan laatstejaars (master) studenten en onderzoekers, die zich oriënteren op de arbeidsmarkt. Thema’s van de trainingen zijn zelfanalyse, persoonlijk leiderschap, DISC, loopbaanverkenning, sollicitatiegesprekken voeren, Linkedin en effectief netwerken.

In de offline en online career coachsessies help ik studenten verbinding te maken met hun drijfveren, dat wat hen inspireert en motiveert. Dit helpt hen om krachtig, vanuit hun eigen kern bewuste keuzes maken richting de arbeidsmarkt. 

Als zelfstandig (zzp) trainer/coach verzorg ik training en teamsessies namens Jobtraining, The Young Workforce en Effectory voor diverse (non)-profit organisaties en (semi)overheidsinstellingen zoals De Belastingdienst, PWC, Rabobank en verschillende gemeenten. 

Review

©Bureau Groen Licht 2021   |  Realisatie Wouters Tekst & Vorm  |  Privacybeleid  | Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).